HappySport.ro utilizeaza cookie-uri pentru a personaliza si imbunatati experienta de navigare. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru a afla mai multe detalii click aici.

inchide

Modalitati de comanda si livrare

Taxe de transport

In Romania transportul este gratuit pentru comenzi cu valoarea intre 300 si 600 de lei.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 de lei, taxa de transport este de 25 lei.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 600 de lei, taxa de transport este de 50 lei.

Livrarea

Livrarea coleterlor se face prin curier, termenul standard de livrare fiind de 2-3 zile.
In cazul perioadelor foarte aglomerate (ex. Craciun, Pasti, etc.) sau a vremii defavorabile pot aparea intarzieri in efectuarea livrarilor.

De asemenea puteti opta pentru ridicarea personala a produselor de la sediul nostru din Bacau, str. Vasile Alecsandri nr. 41. Ridicarea personala a produselor comandate se va face dupa confirmarea comenzii, in acest caz taxa de transport fiind 0.

Plata

Plata poate fi facuta online (cu card de debit/credit), ramburs (la primirea produselor) sau prin OP (transfer bancar), caz in care va putem emite o factura proforma.

Comanda

Produsele se pot comanda online sau telefonic.

1. Pentru comanda telefonica, ne puteti apela la numarul  0751 806 114, de luni pana vineri intre 9:00-20:00 sambata si duminica intre 10:00-20:00.

2. Daca optati pentru varianta online, selectati produsul pe care il doriti si apasati butonul “Adauga in cos”. In momentul in care doriti o cantitate mai mare din produsul respectiv, modificati campul “Cantitate”. Daca doriti sa selectati si alte produse, apasati butonul “Inapoi la magazin”; daca nu, apasati butonul “Inainte”.
Pentru finalizare, apasati butonul “Finalizeaza comanda”.
Aveti posibilitatea sa va creati cont pe site, util pentru o identificare rapida a comenzilor. In plus, la urmatoarea comanda nu va mai trebui sa completati informatiile de facturare si livrare.